اخبار : جلسه هم اندیشی اساتید برگزار شد.

جلسه هم اندیشی اساتید برگزار شد.
تاریخ درج خبر: 28/09/1394
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه،  جلسه هم اندیشی اساتید اعضای هیئت علمی با موضوع «اقتصاد مقاومتی در خانواده » روز پنجشنبه 26 آذر ماه و با حضور50نفر از اساتید عضو هیئت علمی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر رزاقی یکی از مؤلفه های اقتصاد مقاومتی را تعبیرات ذهنی معرفی کرد و بیان داشت: به لحاظ روشی طبق فرمایشات حضرت امام (ره) باید به خود کفایی و استقلال توجه شود .
94-09-26-jalase-hamandishi(eghtesade khanevade)06.jpg
ایشان ادامه دادند از زمان حکومت رضا شاه اقتصاد ایران تحت تأثیر در آمدهای نفتی و واردات قرار گرفت و بخش کشاورزی ضربه خورد .با شروع حکومت پهلوی دوم و با اصلاحات ارضی ضربه نهایی به کشاورزی وارد آمد . با شروع انقلاب و هدایت امام ( ره) چراغ امید روشن شد اما بعد از جنگ مجددا اقتصاد تحت تأثیر اندیشه های لیبرالی قرار گرفت .
94-09-26-jalase-hamandishi(eghtesade khanevade)02.jpg
دکتر رزاقی بیان داشت: چون ایران حرف جدیدی در دنیا دارد لذا مورد هجوم است دشمنان با این کشور و ولایت فقیه و رهبری مشکل دارند .
94-09-26-jalase-hamandishi(eghtesade khanevade)03.jpg
در پایان جلسه، دکتر رزاقی ضمن بیان مؤلفه های اقتصاد مقاومتی به سؤالات حاضران در جلسه نیز پاسخ گفت .