اخبار : مراسم گرامیداشت هفته ی پژوهش در دانشکده ی کشاورزی برگزار شد

مراسم گرامیداشت هفته ی پژوهش در دانشکده ی کشاورزی برگزار شد
تاریخ درج خبر: 30/09/1394
 به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به مناسبت هفته پژوهش سخنرانی علمی با موضوع «وضعیت تحقیقات کشاورزی کشور، رویکردها و سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی» توسط دکتر اسکندر زند، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، یکشنبه مورخ 29 آذر ماه با حضور دانشجویان و اعضا هیات علمی در محل سالن سمینار دانشکده علوم کشاورزی برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم، که در ساعت30/10صبح آغاز گردید، پس از قرائت آیاتی از کلامالله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی، دکتر فتوکیان، رییس دانشکده، ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی، اهداف و چشمانداز پژوهشی و آموزشی دانشکده علوم کشاورزی را بیان نمود و خواستار تعامل بیشتر وزارت جهادکشاورزی در امر تحقیقات با دانشکده های کشاورزی شد.

94-09-29 didare moavene vazir az daneshkad keshavarzi07.jpg

در ادامه ی جلسه، دکتر رضازاده معاون پژوهشی دانشکده، به ارائه گزارشی از عملکرد و فعالیتهای پژوهشی دانشکده پرداخت.
94-09-29 didare moavene vazir az daneshkad keshavarzi06.jpg
در پایان این جلسه دکتر زند، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی ضمن مروری بر نظام تحقیقات کشاورزی ایران و جهان بیان داشت :  تلاش می شود کشورها برای استقرار نظام ملی تحقیقات کشاورزی، تفکر سیستمی را گسترش دهند و سازمان تحقیقات کشاورزی ایران نیز سعی بر اجرای این سیستم دارد.
ایشان در ادامه وضعیت تحقیقات کشاورزی کشور و رویکردهای وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص را  تشریح نمود.
94-09-29 didare moavene vazir az daneshkad keshavarzi08.jpg