اخبار : نشست صمیمی مسئولین هیئت فاطمیون با حجت الاسلام والمسلمین دکتر هادوی

نشست صمیمی مسئولین هیئت فاطمیون با حجت الاسلام والمسلمین دکتر هادوی
تاریخ درج خبر: 2/10/1394
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نشست مسئولین هیئت فاطمیون با حضورحجت الاسلام والمسلمین دکتر هادوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مسئول هیئت، مسئول واحد خواهران و جمعی از فعالین هیئت در خوابگاه شهید آوینی، برگزار شد.

در این جلسه ابتدا آقای حجت علی نقی خانی مسئول هیئت فاطمیون دانشگاه به ارایه گزارشی از عملکرد هیئت در ترم گذشته و جاری پرداخت. وی با بیان اینکه عمده فعالیت های هیئت در خوابگاه های دانشجویی بوده است، از برگزاری تعداد 110 برنامه در خوابگاه ها خبرداد.

94-10-01-jalasenahad-05.jpg

مسئول واحد خواهران هیئت نیز به سازماندهی خواهران فعال در بخش های مختلف اشاره کرد و از متولیان فرهنگی درخواست داشت که با توجه به حجم بالای فعالیت های هیئت، منابع مالی هیئت نیز تقویت گردد.
درادامه ی این جلسه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تشکر از اعضاء هیئت نکاتی را متذکر شدند:
·         توجه به نذورات به عنوان سنت حسنه ای که نباید فراموش شود
·         جذب فعالین از همه ی دانشکده ها
·         عمق بخشیدن به معارف دینی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری
·         تشکیل اتاق فکر منظم در جهت واقعی شدن فعالیت ها
94-10-01-jalasenahad-03.jpg

گفتنی است هیئت فاطمیون دانشگاه با همکاری و مساعدت معاونت فرهنگی و حمایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به فعالیت خود ادامه می دهد.