اولین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی

اولین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اولین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی در روزهای 22 و 23 اردیبهشت و به همت دانشگاه یزد در تالار دکتر جلیل شاهی این دانشگاه برگزار شد.

در این همایش که با حضور معاونین وزارت خانه های راه و شهر سازی ، وزارت علوم و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ، اساتید صاحب نام دانشگاه و مدیران طرحهای عمرانی دانشگاهها و کارشناسان طرحهای عمرانی بر گزار شد ، مباحث مربوط به سیاستهای وزارتخانه های مذکور مرتبط با طرحهای توسعه دانشگاهها مورد ارزیابی قرار گرفت.

همچنین اصول و مبانی برنامه ریزی کالبدی و طراحی مجموعه های دانشگاهی ، فرآیند برنامه ریزی ، طراحی و اجرای پروژه های دانشگاهی ، رویکردهای نوین در طراحی بناهای دانشگاهی ، انرژی های تجدید پذیر ، بومی گرایی سایتهای دانشگاهی و رابطه دانشگاه و شهر ، طرحهای توسعه دانشگا هها و دانشگاههای کار آفرین بحث و تبادل نظر شد.

آقای دکتر محمد رضا واعظ مهدوی استاد دانشگاه شاهد و معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در خصوص سیاستها و برنامه سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در ارتباط با طرحهای توسعه دانشگاهها به ایراد سخنرانی پرداختند.

در بخش جنبی همایش ، بخشی از اقدامات و دستاوردهای دانشگاه شاهد در خصوص توسعه کالبدی، که در چارچوب طرح جامع دانشگاه توسط اداره کل نظارت بر اجرای طرحها و تعمیرات اساسی صورت می پذیرد شامل مسجد دانشگاه ، دانشکده هنر ، دانشکده کشاورزی ، مجموعه دانشکده های علوم پزشکی در قالب عکس و پوستر به نمایش در آمد.

شایان ذکر است، دانشگاه شاهد از معدود دانشگاههای فعال در زمینه پروژه های دانشگاهی است که چهار پروژه شاخص در دست اقدام دارد.

دبیر خانه دایمی این همایش در دانشگاه یزد تثبیت شد ، مقرر شد آیین نامه طراحی فضاهای دانشگاهی در ادامه این همایش تدوین شود.