رئیس دانشگاه انتخاب دکتر اولیاء را به عنوان پژوهشگر برگزیده کشور تبریک گفت

رئیس دانشگاه انتخاب دکتر اولیاء را به عنوان پژوهشگر برگزیده کشور تبریک گفت
به گزارش «روابط عمومی » دانشگاه، در پی موفقیت دکتر پرویز أولیاء عضو هیات علمی دانشگاه شاهد به عنوان پژوهشگر برگزیده در گروه علمی علوم پزشکی در هفدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور سال ١٣٩٥، دکتر کامیار ثقفی، رئیس دانشگاه شاهد در پیامی این موفقیت را به ایشان و مجموعه کارکنان و دانشجویان دانشگاه شاهد تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

استاد گرامی جناب آقای دکترپرویز اولیاء

عضو محترم هیأت علمی دانشگاه شاهد

با سلام و تحیت

اینک که به شکرانه الهی و در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج)، در هفدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده در سال 1395 موفق به کسب مقام  «پژوهشگر برگزیده گروه علوم پزشکی کشور»  شده ­اید؛ این افتخار آفرینی را به جنابعالی و مجموعه کارکنان و دانشجویان دانشگاه شاهد تبریک و تهنیت می گویم.

بدون تردید این موفقیت ثمره عزم و اراده راسخ و مجاهدت علمی جنابعالی در تعامل و همکوشی با دیگر اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه بوده است و بی گمان نشاط علمی و کسب موفقیت­های دیگر در عرصه های علم و اخلاق را موجب گردیده و در گسترش مرزهای پژوهش و ارتقای بینش در جامعه علمی کشور مؤثر خواهد بود. سعادت، سلامت و توفیق روزافزون شما را از درگاه ایزد متعال مسألت می­کنم.

دکتر کامیار ثقفی

رئیس دانشگاه شاهد​​