مراسم نکوداشت هفته دولت و تجلیل از کارمندان و مدیران منتخب دانشگاه برگزارشد

مراسم نکوداشت هفته دولت و تجلیل از کارمندان و مدیران منتخب دانشگاه برگزارشد
​
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم نکوداشت هفته دولت، تجلیل از کارمندان و مدیران منتخب سال 95 و تقدیر از زحمات بازنشستگان دانشگاه، دوشنبه 6 شهریور ماه با حضور رئیس دانشگاه، معاونان، مدیران و کارکنان دانشگاه در سالن همایش های امام خمینی (ره) دانشگاه برگزارشد.

در ابتدای این مراسم و پس از  تلاوت کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر فلاح، معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، توضیحاتی در خصوص فرایند انتخاب کارمندان و مدیران نمونه سال 95 بیان داشت.
در ادامه ی این مراسم دکتر ثقفی رئیس دانشگاه به سخنرانی پرداخت. ایشان ضمن گرامیداشت هفته ی دولت و سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و جایگاه کارمند به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره داشتند و در خصوص بحث تکریم ارباب رجوع مطالبی را بیان داشتتند.
از ویژه برنامه های این مراسم اجرای گروه تواشیح نور الساجدین بود که سه اثر در وصف شهدای مدافع حرم و ائمه اطهار (س) برای حاضرین اجرا نمودند.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی معاون فرهنگی سازمان امور مساجد کشور  از جمله سخنرانان این مراسم بود که دقایقی را به ایراد سخنان خود پرداخت و مسایلی در خصوص اخلاق کارمندی را بیان داشت.
در ادامه این مراسم با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از هیئت رئیسه دانشگاه با اهدا لوح تقدیر و هدیه از کارمندان و مدیران نمونه سال 95 و بازنشستگان دانشگاه تقدیر بعمل آمد و در ابتدای این بخش  حاضرین با نثار صلوات و فاتحه یاد و خاطره کارمند بازنشسته دانشگاه مرحوم ابوطالب کریم سرمدی را گرامی داشتند و  با اهدا لوح تقدیر به فرزند ایشان، از مقام مرحوم تجلیل بعمل امد.
در پایان مراسم میهمانان حاضر در مراسم  پس از تجدید میثاق  با شهدای گمنام دانشگاه، در ضیافت ناهاری که به همین منظور در سلف سرویس دانشگاه تدارک دیده شده بود، شرکت نمودند.

اسامی کارمندان و مدیران منتخب سال 1395 دانشگاه بدین شرح می باشد:

مدیر نمونه در بین مدیران کل دانشگاه:
- جناب آقای محمد فروغی (مدیر کل دفتر نظارت بر اجرای طرح ها و تعمیرات اساسی)

مدیر نمونه در بین معاونین مدیران کل و معاونین دانشکده ها:
- جناب اقای رضا محمد صالحی ( معاون پشتیبانی مرکز تحقیقات میکروب شناسی مولکولی)

مدیر نمونه در بین روسای ادارات:​
- جناب آقای محمد محسن دوباشی (مسئول روابط عمومی)

کارمندان نمونه:
- جناب آقای محمد ترکمان پری ( کارشناس آموزش معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی)
- جناب آقای مرتضی نیک چهره گل افزائی (مهندس ساختمان اداره کل دفتر نظارت بر اجرای طرح ها و تعمیرات اساسی)
- جناب آقای مهندس محمد رضا شفیعی ( کارشناس آزمایشگاه دانشکده فنی و مهندسی)
- سرکار خانم محبوبه کردستانی (مسئول دفتر حوزه ریاست)