موفقیت تیم انجمن علمی دانشجویی ریاضی دانشگاه​ در مسابقات کشوری ریاضی

موفقیت تیم انجمن علمی دانشجویی ریاضی دانشگاه​ در مسابقات کشوری ریاضی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، چهل و یکمین دوره از مسابقات کشوری ریاضی 13 الی 17 شهریور ماه در شهرکرد برگزار شد و تیم انجمن علمی دانشجویی ریاضی دانشگاه​ شاهد با سرپرستی خانم دکتر هاجر قهرمانی موفق به کسب مدال و دیپلم افتخار گردید.

تیم شرکت کننده دانشگاه شاهد در چهل و یکمین مسابقات ریاضی دانشجویی کشور با مجموع 300 امتیاز و با پنج پله صعود موفق به کسب رتبه هشتم در بین 38 تیم اعزامی از سوی دانشگاه های کشور گردید و در بخش انفرادی آقای احمد رضا مرادزاده موفق به کسب مدال نقره و آقایان حمیدرضا صادقی و امیرعباس صورآبادی موفق به کسب دیپلم افتخار گردیدند.

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه كسب اين موفقيت را به انجمن‌هاي علمي دانشگاه خصوصاً انجمن‌ علمي رياضي تبريك عرض نموده و براي آنان از درگاه خداوند متعال آرزوي توفيق هر چه بيشتر مي‌نمايد.

photo_2017-09-12_11-53-17.jpg

​​​​​​​